Jar's Steak & Spritz

Despre noi

Povestea Noastra

Asa cum ii spune si numele, la JAR’S Steak&Spritz, vedeta meniului este steak-ul. 

Suntem un steak-house, dar acest lucru nu inseamna ca nu avem si alte preparate. Avem un cuptor pe carbuni Josper, cu temperatura controlata, ideal pentru gatirea carnii de vita. As spune ca ne diferentiem prin aspect, dar si prin calitatea produselor pe care le oferim.

Numele JAR’S nu are legatura cu initiale de familie, vine de la jar, ne-am gandit ca automat jarul este asociat cu gratarele, cu carnea, iar apoi am adaugat steak si spritz pentru a intregi numele, pentru a arata ca mancarea se completeaza perfect cu o bautura buna langa”, au transmis reprezentantii restaurantului.

Carnurile de vita provin din America, Japonia, Irlanda, Australia, Uruguay. Pe langa acestea, vom gasi si Black Angus Romanesc, pe care cei de la JAR’S Steak&Spritz il matureaza in frigiderele speciale de maturat.

Bufet Special

Cei care vor trece pragul restaurantului, de luni pana vineri, intre orele 12 si 15:30 se vor putea bucura de un bufet special pregatit. La doar 48 de lei, bufetul include supa zilei, doua feluri de carne la alegere, doua feluri de garnituri la alegere, salata, desert, apa si cafea.

0 +

Capacitate Persoane

Suntem deschisi si la organizarea de mese festive. Daca exista doritori, deoarece capacitatea de peste 110 de persoane permite acest lucru, atunci acestia trebuie sa stie ca atmosfera va fi intretinuta cu muzica ambientala si cu preparate din meniul marca JAR’S Steak&Spritz.

Scroll to Top