Jar's Steak & Spritz

Atmosfera perfecta pentru
intalniri business!

Sala Conferinte in Sibiu

La JAR’S Steack&Spritz vei gasii atmosfera impresionanta si echipamentele necesare pentru
 intalnirile dumneavoastra importante.
0

Locuri disponibile

0

metrii patrati

Sala noastra de conferitne poate acomoda intalniri de pana la 50 de persoane intr-un spatiu configurabil care dispune de aer conditionat, lumina naturala, blackout si echipamente tehnice profesionale.

La JAR’S Steak&Spritz iti oferim o atmosfera linistita perfecta atat pentru seminare cat si pentru intalniri de buisiness. 

Personalizabil

Configurari sala

facilitati

Facilitati gratuite

Facilitati contra cost

WhatsApp Image 2024-02-15 at 15.16.29

Pauza de relaxare la doi pasi!

De ce să alegi Jar's Steak & Spritz pentru întâlnirile tale de afaceri?

  • Ambianță Premium: Un spațiu elegant și confortabil, perfect pentru a găzdui discuții de afaceri într-o atmosferă intimă.
  • Cafea de Calitate: Selectăm cu grijă cele mai bune boabe de cafea pentru a-ți oferi o experiență gustativă de neuitat.
  • Conectivitate și Facilități: Oferim Wi-Fi de mare viteză și echipamente moderne pentru a te asigura că fiecare întâlnire decurge perfect.
  • Locație Accesibilă: Situat în inima orașului, suntem ușor de găsit și perfect poziționați pentru întâlniri de afaceri rapide și eficiente.
  • Meniu Variat: Pe lângă cafeaua noastră excepțională, avem și o gamă variată de gustări și băuturi pentru a satisface toate preferințele.

O masa intre discutii

Savurează Excelența Culinara La Jar’s Steak & Spritz, fiecare friptură este mai mult decât un fel de mâncare – este o operă de artă culinară. Alege din selecția noastră vastă de preparate premium, gătite la perfecție de bucătarii noștri experți.

Vino la Jar’s Steak & Spritz și descoperă locul unde afacerile și relaxarea se îmbină armonios. Fie că ai nevoie de un loc pentru o întâlnire rapidă sau pentru o discuție mai lungă, spațiul nostru este gândit să îți ofere confortul și intimitatea de care ai nevoie.

Rezervă-ți acum locul pentru următoarea întâlnire de business!

Scroll to Top