Jar's Steak & Spritz

Atmosfera perfecta pentru
intalniri business!

Sala Conferinte in Sibiu

La JAR’S Steack&Spritz vei gasii atmosfera impresionanta si echipamentele necesare pentru
 intalnirile dumneavoastra importante.
0

Locuri disponibile

0

metrii patrati

Sala noastra de conferitne poate acomoda intalniri de pana la 50 de persoane intr-un spatiu configurabil care dispune de aer conditionat, lumina naturala, blackout si echipamente tehnice profesionale.

La JAR’S Steak&Spritz iti oferim o atmosfera linistita perfecta atat pentru seminare cat si pentru intalniri de buisiness. 

Personalizabil

Configurari sala

facilitati

Facilitati gratuite

Facilitati contra cost

PozeJarsFebruarie (281 of 375)

Pauza de relaxare la doi pasi!

De ce să alegi Jar's Steak & Spritz pentru întâlnirile tale de afaceri?

  • Ambianță Premium: Un spațiu elegant și confortabil, perfect pentru a găzdui discuții de afaceri într-o atmosferă intimă.
  • Cafea de Calitate: Selectăm cu grijă cele mai bune boabe de cafea pentru a-ți oferi o experiență gustativă de neuitat.
  • Conectivitate și Facilități: Oferim Wi-Fi de mare viteză și echipamente moderne pentru a te asigura că fiecare întâlnire decurge perfect.
  • Locație Accesibilă: Situat în inima orașului, suntem ușor de găsit și perfect poziționați pentru întâlniri de afaceri rapide și eficiente.
  • Meniu Variat: Pe lângă cafeaua noastră excepțională, avem și o gamă variată de gustări și băuturi pentru a satisface toate preferințele.

O masa intre discutii

Savurează Excelența Culinara La Jar’s Steak & Spritz, fiecare friptură este mai mult decât un fel de mâncare – este o operă de artă culinară. Alege din selecția noastră vastă de preparate premium, gătite la perfecție de bucătarii noștri experți.

Vino la Jar’s Steak & Spritz și descoperă locul unde afacerile și relaxarea se îmbină armonios. Fie că ai nevoie de un loc pentru o întâlnire rapidă sau pentru o discuție mai lungă, spațiul nostru este gândit să îți ofere confortul și intimitatea de care ai nevoie.

Rezervă-ți acum locul pentru următoarea întâlnire de business!

Scroll to Top